Senast uppdaterad: 05/18/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Bodens kommun söker Platschef till Boden Cleantech Center


Bodens kommun är en trivsam och växande småstad med närmare 28 000 invånare, Norrbottens tredje största sett till folkmängd. Vi vill bli 30 000 senast år 2025. Vår strategi för att fortsätta växa bygger på samverkan, långsiktig hållbarhet och barnvänlighet. Vi vill alltid kunna erbjuda god tillgång till attraktiva byggklara tomter och bra service till företag.

Läs mer på www.boden.se��ppnas i nytt f��nster

 

Platschef till Boden Cleantech Center

Bodens kommun har sedan ett antal år haft en långsiktig satsning på hållbar miljöteknisk infrastruktur för energi-, material, och vattenförsörjning. Inom kort tas nästa utvecklingssteg när Bodens kommun startar Boden Cleantech Center, ett innovationscentrum inom miljö och återvinningsteknik. Bolaget ska bedriva avfallshantering och skapa förutsättningar för andra företag inom miljöteknik och återvinning att utvecklas och etableras inom området.

 Arbetsuppgifter

Som Platschef på Boden Cleantech Centers avfallsanläggning kommer du att ha det övergripande ansvaret för daglig drift, att gällande lagkrav uppfylls och att anläggningen utvecklas. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar inom givna ramar, ansvar för produktivitet och kvalité. Som Platschef arbetsleder du entreprenörer och eventuellt egen personal och har även ansvar för arbetsmiljö och brandskydd. Du kommer även att ansvara för deponigasanläggningen och lakvattenhanteringen. Som Platschef har du en säljande funktion och är den som lämnar anbud/offerter. I den ständiga utvecklingen av anläggningen krävs att du kan planera, skapa kalkyler och leda projekt.

Rollen innebär många kontaktytor och verksamheten kommer att bedrivas i nära samarbete med kommunen och entreprenörer. Då bolaget vision är att bli regionens innovationsarena inom avfallshantering med avseende på resurseffektivitet, återvinning och hållbara behandlingsmetoder kommer vår Platsansvarige arbeta med utveckling och förbättring av verksamheten. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

Vem är du?  Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av avfallshantering och återvinningsteknik, har några års erfarenhet från en ledande befattning samt har erfarenhet av arbetsmiljöarbete. Har du en eftergymnasial utbildning inom avfall, kunskap inom avfallslagstiftning, erfarenhet av försäljning och lakvattenhantering är det meriterande.

Kontaktperson/Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se Öppnas i nytt fönsterJobid: 22891

Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdagen är den 4/6.

Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 070-3774891 eller e-post: inger.sundgren@se.experis.com

 

 


Genvägen