Senast uppdaterad: 02/17/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
 

Vik Planarkitekt till samhällsbyggnadskontoret


Vikarierande Planarkitekt

Samhällsbyggnadskontoret har en viktig roll för att uppnå kommunens vision om 30 000 invånare och vi arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet. Samhällsbyggnadskontoret har cirka 30 medarbetare och är uppdelat i tre sektioner, där en processledare leder arbetet i respektive sektion. Vi söker nu en vikarierande planarkitekt till Samhällsbyggnadskontorets sektion mark och plan. På sektionen arbetar i dagsläget 8 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Då en av våra planarkitekter ska vara föräldraledig, behöver vi nu en vikarie. Som planarkitekt kommer du att arbeta med många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak att arbeta med detaljplanering men även frågor som rör kommunens mer övergripande utvecklingsplan.

Du ska självständigt driva detaljplaneärende från programidé till antagande. Du har också en del i arbetet med genomförandet tillsammans med övriga kollegor inom sektionen.

Vi söker dig som är planarkitekt, samhällsplanerare, landskapsarkitekt eller har annan likvärdig bakgrund som har minst två års utbildning från högskola eller universitet. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara drivande och ha goda kunskaper i CAD och GIS. Du ska vidare ha kunskaper inom plan- och bygglagstiftningen samt miljöbalken. Arbetet som planarkitekt kräver att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Vi på sektionen mark och plan har många utmanande och spännande projekt som vi jobbar med både enskilt och tillsammans i projektgrupper och det är därför viktigt att du både kan driva arbetet självständigt men också som en i laget.

  

Förutom utbildning och arbetslivserfarenhet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till april 2018, med möjlighet till förlängning. Omfattning: Heltid (100%)Tillträde enligt överenskommelse

 

Kontakt

Bodens kommun samarbetar med Experis, Manpower Group i denna rekrytering. Ansök om tjänsten på experis.se Öppnas i nytt fönster(JobbID 1100947). För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 – 853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vänligen ansök snarast dock senast den 5 mars.

 

Välkommen med din ansökan!  

 


Genvägen