Senast uppdaterad: 12/16/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
 

Vi söker mark- och exploateringsingenjör


Bodens kommun rekryterar Mark- och Exploateringsingenjör

Bodens kommun står inför nya spännande utmaningar, med bland annat nya bostadsområden och verksamhetsområden som ska planläggas och exploateras. Vi på Samhällsbyggnadskontoret har en viktig roll för att uppnå kommunens vision om 30 000 invånare och vi arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet. Samhällsbyggnadskontoret har cirka 30 medarbetare och är uppdelat i tre sektioner, där en processledare leder arbetet i respektive sektion. Samhällsbyggnadskontorets sektion mark och plan behöver förstärkas med ytterligare en mark- och exploateringsingenjör/markutvecklare. Inom sektionen jobbar i dagsläget 8 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver förstärkning på sektionen mark- och plan där ansvaret för att utveckla och genomföra visioner, detaljplaner och utbyggnadsprojekt.

Som MEXare/markutvecklare kommer du att arbeta med många spännande arbetsuppgifter. Arbetet innebär att samordna och i vissa fall leda/ vara ansvarig för projekt med koppling till kommunens markinnehav och samhällsprocessen. Du kommer jobba med alla sorters mark- och exploateringsfrågor av juridisk, teknisk och ekonomisk slag.

I arbetet ingår köp och försäljning av fast egendom för kommunens eget markbehov. Stötta upp arbetet med detaljplaner, genomförandefrågor i planprocessen. Därutöver kommer du bl a att upprätta markanvisningsavtal, genomförandeavtal, samt utreda mark- och rättighetsåtkomst för kommunala anordningar.

Dina kvalifikationerVi söker dig med bred kompetens och intresse för samhällsplanering samt mark- och genomförandefrågor. Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom t ex samhällsbyggnad, lantmätare, väg- och vatten, juridik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.

Du är flexibel, utåtriktad, kreativ och har lätt för att skapa nätverk och knyta kontakter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara en i laget, men även ha förmåga att driva arbetet självständigt och vara resultatinriktad. Som medarbetare på sektionen mark och plan bör du ha hög stresströskel samt klara av att ha många bollar i luften. Vi är ett mycket positivt och kreativt arbetslag med fokus på samarbete och där din erfarenhet är ett viktigt komplement.

Förutom utbildning och arbetslivserfarenhet kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

Kontakt

Ansök på experis.se ��ppnas i nytt f��nster( JobbID 1089470 ). För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 – 853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart du kan dock senast den 8 januari.

Välkommen med din ansökan!


Genvägen