Senast uppdaterad: 07/04/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Södra Lillgärdan/Sävastön


Nya tomter på Södra Lillgärdan, Sävastön,

Södra Lillgärdan är ett nytt bostadsområde som erbjuder 17 st stora villatomter. Tomterna såldes slut på drygt en timme den 25:e mars, då de släpptes till försäljning. Se andra tomter till försäljning i menyn till vänster samt via e-tjänsten "Köp tomt��ppnas i nytt f��nster".


Bildtext: Flygfoto Sävastön

  
Bildtext: Illustration tomtindelning

Området är familjevänligt och har närhet till mataffär, förskola och skola, en 18 håls golfbana och stora möjligheter till friluftsliv i skog och mark. Luleälven är också ett viktigt rekreationsstråk. Det är 10 min bilfärd till Boden och 25 min till Luleå.

I Sävastskogen finns det elljusspår / motionsslingor med skidstuga. Det finns skidförening, fotbollsförening, byaförening med mera.

Allmän information

Byggnadsarean regleras till max 300 kvm. Byggnaderna ska vara 1-1,5 plan (byggnadshöjd max 4,2 meter), utan källare och förses med röda tak. Området kommer att anslutas till BEAB:s fjärrvärmenät.

I tomtpriserna ingår gatukostnad, planavgift, geoteknisk deklaration och lantmäterikostnader.

Anslutningsavgift för fiber: 12 000 kr. För mer information och beställning av valbara tjänster för tv, bredband och telefoni, kontakta Bodens kommunikationsoperatör, BKO. Telefon: 0921-20 11 00. Mail: info@bko.se Hemsida: www.bko.se

Äldre översiktlig geoteknisk undersökning av området��ppnas i nytt f��nster.

 

 
Klicka på bilden för att se den i större format (öppnas i samma fönster i PDF-fil)


Bildtext: Illustration vy från Lillgärdsvägen


Bildtext: Illustration vy från norr

X


Genvägen