Senast uppdaterad: 02/23/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
 
Beställ bilder från Boden
Nyheter via RSS Nyheter via RSS

Nyheter


Snart kan du anmälan ditt intresse till ett feriearbete under sommaren 2017

2017-03-23
Den 30 mars öppnas anmälan till feriearbete för ungdomar. Läs mer på http://www.boden.se/bodens-kommun/kommunen_arbetsmarknadsforvaltningen_feriearbeten

Fakturor förskola och fritidshem

2017-03-21
Tyvärr har tekniska problem med våra system försenat utskicket av fakturor för förskola och fritidshem. Samtliga fakturor är skickade under gårdagen. Vi beklagar det sena utskicket och hoppas att ni som är berörda har överseende med detta.
Med vänliga hälsningar Utbildningsförvaltningen

Sök Bodens kommuns kulturstipendium

2017-03-21
Bodens kommun vill uppmärksamma personer i Boden som gör eller har gjort något för kulturen i Boden. Lämna förslag på kandidat senast den 26 mars. Kandidater kan lämnas av organisationer, föreningar, företag eller av enskilda personer. Vinnaren kommer utses på Kulturnatta. För mer information klicka på nyheten.

Ny riktlinje för pensioner i Bodens kommun

2017-03-21
I går, den 20 mars 2017, beslutade kommunstyrelsen i Boden om en ny riktlinje för pensioner i Bodens kommun. Pensionslösningen gäller anställda på Bodens kommun samt förtroendevalda. Läs vidare för kontaktuppgifter.

Bodens starka föreningsliv i fokus

2017-03-07
I dag tisdag 7 mars har Bodens kommun haft besök av Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson. Tillsammans med idrottsförbundet fanns representanter från Sisu och politiken i Boden. Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen vid Bodens kommun fick chansen att visa upp sig. Läs vidare för mer information.

Om du vill vara med på Kulturnatta

2017-03-07
Ett beslut i kultur-, fritids- och ungdomsnämnden har lett till att Boden Event fått i uppdrag att planera Kulturnatta 2017. I år kommer arrangemanget genomföras 2 juni. Det har flyttats så skolungdomar kan bidra. Om du är intresserad av att hjälp till så läs mer.

Tillsammans i Teknikens hus

2017-03-01
Tillsammans i Teknikens hus, TTH, vänder sig till boendena med nyanlända ungdomar i Norrbotten. Vi önskar skapa en mötesplats över språk- och kulturella gränser med information, utbildning och experiment inom teknik och naturvetenskap. Samtidigt vill projektet ge kunskap om Norrbottens näringar och miljö. Under våren 2017 är det två söndagsträffar, 2 april och 14 maj.

Grön el ger nytt megaindustriområde i Boden

2017-02-28
Ett större markområde för industri planeras i närheten av det befintliga ställverk som finns cirka en mil utanför Boden. Rätt etablering kan innebära ett hundratals nya arbetstillfällen.

UTSTÄLLNING: Översiktsplan 2025, LIS- plan och vindbruksplan

2017-02-23
Bodens kommun har tagit fram förslag till ny översiktsplan samt tematiska tillägg för vindkraft och landsbygdsutveckling i strandnära läge. Förslagen har tidigare varit ute på samråd och har bearbetats utifrån de synpunkter som kommit in. Nu presenteras de slutgiltiga förslagen i en utställning pågår 23 februari fram till 30 april.

Nytt förslag- fyra nya förskolor i Bodens kommun

2017-01-30
Fyra nya förskolor med totalt 20 avdelningar kommer att behöva byggas de närmsta sex åren. Det visar en ny utredning som utbildningsförvaltningen vid Bodens kommun tagit fram. Orsaken till utredningen är den växande befolkningsmängden. – Det är en angenäm utmaning att Boden växer, säger Magnus Åkerlund, skolchef vid kommunen.
Fler nyheter  Arkiverade nyheter

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
UpplevBoden.nu
Protokoll från Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun

Genvägenopendocument, allnews=yes