Senast uppdaterad: 02/05/2018
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan
Nyheter via RSS Nyheter via RSS

Nyheter


Avstängning av Trångforsbron

2018-04-13
Trångforsbron är helt avstängd 25/4 - 8/7 på grund av arbete på bron.
Omledning av samtliga trafikanter kommer att ske.


NCC Construction Sverige AB utför arbete på Trångforsbron för Trafikverkets räkning. Detta medför att bron kommer att vara helt avstängd för såväl fordonstrafik som för fotgängare och cyklister. Omledning av alla fordonsslag kommer därför att ske till andra vägar. Vägmärken och information kommer att sättas upp längs vägsträckorna.Själva arbetet kommer, i största mån, att vara förlagt mellan måndag till fredag 06:00 och 21:00. Dock kommer bron vara avstängd dygnet runt. Vidare frågor gällande arbetet hänvisas till Fred Nyström på NCC Construction Sverige AB.
Tjänstgöring som röstmottagare i Bodens kommun

2018-04-11
Söndagen den 9 september 2018 genomförs de allmänna valen i Sverige. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som röstmottagare i vallokal på valdagen. Läs vidare för mer information.


I vallokalerna tjänstgör sex röstmottagare samt en ordförande och vice ordförande som leder arbetet. Arbetet som röstmottagare kräver ett hjälpsamt och vänligt arbetssätt, en förmåga att vara serviceinriktad, samt höga krav på noggrannhet. Du ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert. På valdagen tjänstgör du i olika pass enligt ett schema från ca kl 07.30 tills dess att rösterna är räknade, vilket kan bli sent på kvällen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att upprätthålla god ordning i vallokalen, ta emot röster och pricka av i röstlängden samt efter vallokalens stängning granska och räkna rösterna. Som ersättning får du ett skattepliktigt arvode. 

Mer information hittar du på https://boden.jobbaival.se. Där kan du även fylla i en intresseanmälan. 


Valborgsfirande på Kvarnängen

2018-04-19
Fira in våren med musik, vårtal och majbrasa!
Datum: Måndag den 30 april 2018
Plats: Kvarnängen, Boden

Klicka på nyheten för fullständigt program


Att tänka på vid majbrasa

2018-04-18
Endast kvistar, grenar och rent trä får läggas på majbrasan!


Fler nyheter  Arkiverade nyheter

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
UpplevBoden.nu
Lämna en synpunkt till Bodens kommun

Genvägen