Senast uppdaterad: 03/07/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

E-tjänster och Mina sidor


Bodens kommun arbetar aktivt med att erbjuda sina tjänster på webben. På Mina sidor har du möjlighet att se dina ärenden. Där finns de ärenden du skickat in samt eventuella bilagor. För att kunna öppna dessa dokument (som är pdf-filer) behöver du gratisprogrammet Acrobat Reader. Skulle du inte ha det programmet, kan du hämta det kostnadsfritt från Adobes hemsida.

De flesta av våra tjänster kräver inloggning med e-legitimation. Det behöver vi för att veta vem det är som lämnat in ansökan. Det går däremot bra att till exempel lämna in synpunkter och felanmälningar utan att logga in.

På Mina sidor under Min profil går det också att lägga in och ändra namn och adressuppgifter. Flera av e-tjänsterna nyttjar informationen i Min profil för att förifylla kontaktinformation. Om du ser till att uppdatera Min profil går det snabbare och enklare att nyttja e-tjänsterna.

OBS Viktigt! Du måste vara inloggad för att se "Min profil" och "Mina meddelanden". Om du inte loggat in kan du göra det högst upp på sidan. Om du glömmer att logga ut blir du utloggad automatiskt efter 20 minuters inaktivitet.

För att du ska kunna logga in på Mina sidor måste du ha en e-legitimation. E-legitimationen använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. Läs mer om hur du laddar ner och nyttjar e-legitimation på www.e-legitimation.se.


Genvägen