Fransk mat

Utlandskänsla på stan

Vi tar Europa till Boden

 

Vecka 30

Grekiskt tema på menyn hos Färgaregatan  . Flera godsaker på menyn med tematisk dryck till.  På onsdag bjuds det dessutom på livemusik med Märta Bruun & Tea Olsson. De spelar och sjunger covers på gamla godingar av artister som ABBA, The Beatles, Elvis Presley mfl. Ni kommer även få höra några andra moderna blivande klassiker


Casa Bodensia bjuder på grekisk touch till oxfilén . På fredagen bjuds det på livemusik med Juntan som bjuder på sköna låtar från förr och nu. På lördag kan du utmana andra i Musikquiz.

grekiskt

 

Vecka 31

Italienska smaker på menyn hos Färgaregatan. Flera godsaker på menyn med tematisk dryck till.  På onsdag bjuds det dessutom på livemusik med John Persson. Med över 400 låtar i bagaget kommer John att bjuda på en väldigt blandad repertoar. Gammalt som nytt. Från Cornelis till Avicii. Något för alla smaker.

Casa Bodensia bjuder på italiensk touch till oxfilén . På fredagen bjuds det på livemusik med Idyllen. Kvällens spelning inleds med avskalade tolkningar och avslutas med en konsert med egenskriven rockmusik! På lördag kan du utmana andra i Musikquiz. 

Två italienska skönheter på besök hos Bryggmästarn. En klassiskt humlig IPA och en maltig Ale från det italienska bryggeriet Birrificio del ducato i Parma. Salute! 🍻

italiensk öl bryggmästarn

italienskt

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2020-07-31