Mark levengood ler och håller i ett pris

Nominera till #Närhetsliv 2022

I Boden har vi ett fantastiskt föreningsliv och nära till våra eldsjälar, vinnarskallar och förebilder. Vilka ideella krafter tycker du förtjänar att prisas lite extra? Skicka in dina nomineringar till hyllningskvällen #Närhetsliv 2022.

Gör så här 

Läs igenom informationen om de olika priskategorierna. Fyll i formuläret genom att välja pris och vilken förening, organisation, person eller initiativ du vill nominera.  Skriv en utförlig motivering till varför denna är en värdig vinnare. Genomarbetade nomineringstexter med mycket information är till god hjälp i juryarbetet.  

De nominerade ska vara aktiva i Boden. Du får skicka in flera nomineringar. Nomineringsperioden är 1 juni till 31 augusti 2022.  

Priserna delas ut under #Närhetsliv 2022 – en hyllning till våra eldsjälar, en helkväll med underhållning, prisutdelning och middag på Sagateatern och Bodensia den 26 november 2022 under ledning av Mark Levengood.

Så utses pristagarna 

I priskategorin Eldsjäl 2022 väljs fem nominerade ut av en jury bestående av tjänstepersoner på Bodens kommun. Vinnaren röstas fram av bodensarna genom ett digitalt röstningsförfarande på boden.se. Priskategorierna Årets Ledare och Kulturstipendium utses och delas ut av Bodens kommuns kultur- fritid- och ungdomsnämnd. Jämställdhetspristagaren utses av en jury med både kommunala och externa representanter. Övriga pristagare utses av en jury sammankallad av respektive prissponsor. Pristagarna får ett specialutformat pris skapat av en konstnär med bodenanknytning samt en prissumma.

 

 

Läs mer: Årets ledare | boden.se 
Läs mer: Kulturstipendium | boden.se 
Läs mer: Jämställdhetspris | boden.se 
Läs mer: Boden är Sveriges föreningsvänligaste kommun 2020 | boden.se 

Senast uppdaterad: 2022-06-02