Senast uppdaterad: 08/17/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Näringslivsdag Boden Business Day 14/9


08/17/2017

Välkommen till Boden Business Day! Den 14 september äger Boden Business Day rum på Western Farm i Boden. Det blir en dag av fylld av inspiration, föreläsningar, seminarium och framförallt möjlighet till nya möten.

Vi önskar dig välkommen till en utvecklande och inspirerande dag tillsammans med företagare från hela Norrbotten på Western Farm.

Dagen innehåller bland annat fyra föreläsningar. Två av dessa är Fredrik Kallioniemi, digital entreprenör Cloud Consulting/Commercial Director Hydro66, han berättar om digitaliseringsprojekt som på riktigt gör skillnad för individer och företag. Och även Stina Bergfors, co-founder United Screens, kommer och berättar om genomslagskraftiga kampanjer med youtubers.

Du kommer ävenatt kunna delta på två av fem valbara seminarier inom bland annat kreativa näringar, miljö- och avfallsteknik, elintensiva näringar, hästnäring samt besöksnäring och handel. Vilka två seminarier du vill delta på väljer du när du bokar din biljett på Tickster.

Den energigivande Eivor Bryngelsson är moderator för dagen, som avslutas med en affärsknytande after work där du kan vårda dina nya och gamla kontakter.

FÖR PROGRAM OCH ANMÄLAN, KLICKA HÄR! ��ppnas i nytt f��nster

Boden Business Day är ett samarbete mellan Bodens Kommun, Företagarna i Boden, Boden Business Park och Boden Event.

Tillbaka

Genvägen