SM-veckan Luleå/Boden

Den 20–26 mars 2024 står Luleå och Boden för första gången värdar för SM-veckan. Den nordligaste hittills. Fler än tjugo idrotter ska kora sina mästare och vi kommer få uppleva idrott i världsklass.

Under vinterveckan kommer idrott, kultur och nöjen gå hand i hand och Luleå och Boden kommer dessutom bjuda in till AfterSport – SM-festen som ramar in veckan med medaljceremonier, kringaktiviteter och underhållning. SVT sänder och självklart kommer vi också kunna följa idrottstävlingarna på storbildsskärmar runt om i båda städerna.

Tillsammans är vi starkare

Det är med stolthet Luleå och Boden gemensamt står som värdar för SM-veckan vinter 2024. Men det är inte det enda vi gör tillsammans. Luleå och Boden samverkar inom en rad olika områden och just nu pågår en sällan skådad utveckling i norra Sverige där Luleå och Boden sitter i förarsätet för den tillväxt och utveckling som sker inom industrin och den gröna omställningen. Aldrig någonsin har det satsats så mycket för en hållbar framtid som det just nu görs i våra städer. Det är här det händer så varmt välkommen till Luleå och Boden – även efter SM-veckan.

Här hittar du all information du behöver om SM-veckan Luleå/Boden 2024.

Senast uppdaterad: 2023-12-05