Tre ballerinor går in på en bar...

Tre ballerinor går in på en bar...

… och framför en hyllad rosa sketchföreställning! En barägare har fått besök av tre ballerinor som har bosatt sig i hans bar. Ballerinorna spelar upp sketcher, väsnas och stör. Men händer allt bara i hans huvud? Barägaren plågas av tre fullvuxna ballerinor som ingen annan kan se. Ballerinorna ställer till med scener, väsnas och lämnar efter sig ett kaos av tyll. Är det bara inbillning? Eller är det tre komiker som spelar upp sketcher i hans bar?

Ballerinorna i humorgruppen Hela Baletten tar med sig sin bakgrund i radiohumor upp på scenen och orkestrerar den fartfyllda föreställningen med ljudeffekter och högtalarnas oväntade utbrott. Blir det någon balett då? Ja, typ…

Hela Baletten är en trikåklädd humorgrupp som har gjort sig känd för sina tempohöga scenshower och sin medverkan i Humorhimlen i P3. De är aktuella med den kommande podden “Hemma hos Hela Baletten” för Acast.

Av och med Emma Bäckström, Martin Viklund och Daniel Fjellborg

Samverkan mellan Harads Byaförening, Haradsrevyn & Bodens Riksteaterförening med stöd av Riksteatern Norrbotten & Bodens Kommun.

Tid:

Lördag 8 december kl. 19:00 - 20:00

Pris:

100 :-

Övrigt:

Biljetter: Tickster.com, Turistcenter i Boden, Folkets hus i Boden och i dörren på spelkvällen. Föreställningen är 50 minuter.

Evenemangets position på kartan