buhu buhu buhu

Buhu! Buhu! Buhu!

En missnöjets revy, ett ris för kropp och själ. En oas för dig att doppa den tå som du slog i dörrkarmen, en klagosång för trappuppgångar.

Usch! Förskolepersonalen går på knäna och slarvar bort barnen. Grannarna spolar i rören dag och natt. Polisen har bara blivit till en klagomur för medborgarna. Och teatern har börjat ta emot swish från publiken för att ge folket vad folket vill ha. Usch!

Vem är du när du gnäller? Vem blir du när du stör dig på din granne? Knyter du näven i fickan eller knackar du på? Skriver du en lapp och lägger på hens balkong, skriver du en insändare och skickar till tidningen? Vem blir du när tidningen inte tar emot din insändare? Skriver du en ny insändare då eller tar du till det tunga artilleriet och går ut på Facebook? Missnöjet i världen växer, politikerna gnäller på varandra och den som gnäller mest får flest röster. Vi sneglar misstänksamt på varandra och gnisslar våra tänder. Varför gör inte polisen något, var är kulturen när vi behöver den som mest? Och när det är som mörkast, när du känner dig som mest ledsen. Då kryper du till din närmsta strömningstjänst och sätter på den gnälligaste indiepopdängan du vet, den som alltid får dig på riktigt jävligt humör. Usch!

Buhu! Buhu! Buhu! är en humoristisk indierevy med språkmaterialistiska sketcher, ofullständiga stapeldiagram kring vem som förtjänar sin plats i samhället och på gångbanorna, egensnickrade översättningar av kända och okända låtar
 

Buhu! Buhu! Buhu! av Kristian Hallberg och Carl Åkerlund är en missnöjets revy, ett ris för kropp och själ. En oas för dig att doppa den tå som du slog i dörrkarmen, en klagosång för trappuppgångar.

Medverkande
Stina Gunnarsson, Jessie Lewis Skoglund, Tobias Morin.
_____
Matservering, soppa och pajer, från 18:00 OBS! förköp krävs. Kostpreferenser mailas till bredakersgruppen@gmail.com
Föreställningen börjar 19:00
_____
Ordinarie + mat 350 kr.
Ordinarie 200 kr.
Medlem i Riksteatern eller Bredåkersgruppen + mat 300 kr.
Medlem i Riksteatern eller Bredåkersgruppen 150 kr.

Biljetter via tickster.com, Turistcenter och Folkets hus i Boden. Serviceavgift tillkommer vid köp över disk
_____
Ett samarrangemang mellan Bodens riksteaterförening och Bredåkersgruppen med stöd av Bodens kommun och Riksteatern Norrbotten genom projektet Nära Scenkonst

Tid:

Onsdag 19 oktober kl. 18:00 - 20:30

Plats:

Bredåkers byagård

Pris:

150-350 kr