Harads Vaccin

Vaccination mot covid-19 för dig som har hemtjänst - boka tid så här

Det är Region Norrbotten som har ansvar för vaccination av dig som har hemtjänst. Här i Bodens kommun kommer socialförvaltningen att bistå regionen i vaccinationsarbetet.

Ansvaret för att genomföra vaccination mot covid-19 har fördelats mellan regionens sjukvård och kommunernas omsorgsverksamhet. Här i Bodens kommun har socialförvaltningen genomfört vaccination bland annat av personer som bor på kommunala äldreboenden och personer med hemsjukvård. Region Norrbotten ansvarar för vaccination av dig som har hemtjänst. Nu har emellertid regionen och kommunen kommit överens om att kommunens socialförvaltning kommer att bistå regionen i vaccinationsarbetet. Därför kan du boka tid för vaccination hos kommunen. Detta gäller även dig som har trygghetslarm.

BOKA TID FÖR VACCINATION
Ring 0921 – 622 59 fredag 19 feb, måndag 22 feb eller tisdag 23 feb kl. 08-12, 13-16

OBS: gäller endast dig som inte har påbörjat vaccination. Om du redan erhållit en vaccindos behöver du inte göra tidbokning.

Du som behandlas med det blodförtunnande medlet Waran:
Om din dos har förändrats under de senaste 14 dagarna måste du kontakta din hälsocentral för nytt PK-prov innan vaccination.

Senast uppdaterad: 2021-02-19