En kvinna pratar i telefonen och har en dator framför sig.

Fakturor från kommunen

Autogiro

Betalning via autogiro är enkelt och tidsbesparande och innebär att betalning sker automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Allt du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt bankkonto senast dagen före förfallodagen. Du får fakturan på samma sätt som tidigare, på papper eller i din Internetbank. Det är kostnadsfritt att ansluta sig till autogiro.

För att börja med autogirobetalningar måste vi ha ditt medgivande. För autogirobetalning på fakturor avseende Vatten & renhållning skickar du ditt medgivande direkt via din internetbank. För övriga fakturor från Bodens kommun måste vi få ditt medgivande via medgivandeblankett, som bifogad på denna sida. Medgivandeblankett kan fyllas i direkt på skärmen eller beställas hos Medborgarservice, se kontaktuppgifter på denna sida. Ifylld blankett skickas sedan till Bodens kommun, Ekonomikontoret, 961 86 Boden. 

Du kan när som helt återkalla ditt medgivande, ta då kontakt med din bank. 

E-faktura

Du kan få fakturor från Bodens kommun direkt till din Internetbank i stället för på papper. I Internetbanken kan du titta på fakturan och på ett enkelt och smidigt sätt betala. All betalinformation är då färdigt ifylld, vilket förenklar din betalning. Det kostar inget extra att ta mot fakturor i Internetbanken. Anmälan gör du direkt i din internetbank.

Ladda ner dokument
Medgivandeblankett autogiro
Senast uppdaterad: 2023-09-20