Bodens stadsbilbiotek

Bibliotek

Bodens stadsbibliotek ligger mitt i centrum under taket på Enter galleria. På gallerians övre plan utgör biblioteket en oas i vardagsstressen. Här finns något för alla åldrar, gammal som ung.

Numer finns även möjlighet till extra läsro i bibliotekets läshörna eller studierum. I fräscha lokaler kan du i lugn och ro botanisera bland allt som biblioteket har att erbjuda. Vi har förutom böcker även dagstidningar, tv-spel, musik, e-böcker, ljudböcker och ett stort antal populära tidskrifter. Tidningar hittar du intill bibliotekets entré.

Ett bibliotekskort för hela Norrbotten

För att kunna låna behöver du ett bibliotekskort. Ett lånekort ordnar personalen åt dig på några sekunder, kom bara ihåg att ta med giltig legitimation. Bibliotekskortet gäller naturligtvis även på vår filial i Harads och på bokbussen. Alla kommunala bibliotek i Norrbotten samarbetar med en gemensam katalog och hemsida. Det betyder att du kan söka, låna och reservera böcker och andra medier från alla folkbibliotek med ett enda lånekort.

Besök oss även gärna på webben. På Bibblo.se kan du söka, låna om och reservera böcker och andra medier i bibliotekskatalogen. Du kan också låna e-böcker och e-ljudböcker, se våra kommande evenemang, hitta kontaktuppgifter, lämna inköpsförslag, läsa spännande boktips och mycket mera.

Bibliotek i Boden

Bodens stadsbibliotek
Bodens stadsbibliotek är din mötesplats i Enter galleria mitt i centrala Boden, en fristad i vardagslivets jäkt och fyllt med berättelser från när och fjärran. Vi finns också på filialen i Harads och på bokbussen.

Harads bibliotek
Harads bibliotek är ett hemtrevligt och personligt bibliotek i vackra Harads, med utsikt över Luleälven.

Bodens bokbuss
Berikande möten och inspirerande pauser på liten yta. Fakta och fantasi, kunskap och läslust på väg. Välkommen ombord på det rullande biblioteket!

Biblioteket Svartbygården
Biblioteket Svartbygården, eller Kvällsbiblioteket som det kallas, drivs sedan hösten 2005 av en särskild grupp inom Norra Svartbyns intresseförening.

Senast uppdaterad: 2018-11-21