Bodens stadsbilbiotek

Bibliotek

Klicka dig vidare till biblioteks webbplats! Där kan du söka och reservera böcker, låna e-böcker och e-musik, söka i databaser och se vad som händer på våra bibliotek i Boden och i Norrbotten.

Till bibblo.se
I Bodens kommun finns ett stadsbibliotek, ett filialbibliotek i Harads och en bokbuss där du kan låna böcker, ljudböcker, e-böcker, e-ljudböcker, tidningar/tidskrifter, musik och film. Du kan också söka i våra databaser, reservera böcker från andra bibliotek i Norrbotten, släktforska och ta del av kulturprogram samt olika aktiviteter för alla åldrar. 

Biblioteken i Boden

Bodens stadsbibliotek
Bodens stadsbibliotek är din mötesplats i Enter galleria mitt i centrala Boden, en fristad i vardagslivets jäkt och fyllt med berättelser från när och fjärran. Vi finns också på filialen i Harads och på bokbussen.

Harads bibliotek
Harads bibliotek är ett hemtrevligt och personligt bibliotek i vackra Harads, med utsikt över Luleälven.

Bodens bokbuss
Berikande möten och inspirerande pauser på liten yta. Fakta och fantasi, kunskap och läslust på väg. Välkommen ombord på det rullande biblioteket!

Biblioteket Svartbygården
Biblioteket Svartbygården, eller Kvällsbiblioteket som det kallas, drivs sedan hösten 2005 av en särskild grupp inom Norra Svartbyns intresseförening.

Senast uppdaterad: 2019-02-22