collage_föreningar

Föreningar

I Boden har vi över 250 föreningar som är med och engagerar och aktiverar personer i alla åldrar. Med ett aktivt och levande föreningsliv så finns det något för de allra flesta. På den här sidan kan du hitta kontaktuppgifter till aktiva föreningar i Bodens kommun, matnyttiga länkar och tips för föreningar, information om Bodens kommuns föreningsstöd och mycket mer. 

Föreningsportal för bidragsansökningar, hallbokning med mera.

Föreningsportal knapp
Offentlig föreningskatalog med kontaktuppgifter till föreningar i Boden.

Föreningskatalogen

 Föreningsaktuellt

Här kan du hitta information och utlysningar om föreningsstöd, dialogmöten, tips om nätverksträffar, utbildningar med mera. Klicka på länken för att läsa informationen. Datumet inom parentes är datum för när informationen publicerades.

07/01 ► TIPS! Arrangörer i Norr ordnar med KURS/WORKSHOP: LÄR DIG GÖRA FILM FÖR SOCIALA MEDIER
Tisdag 25 februari 13-17.00 på Älvsby Folkhögskola / Begränsat antal platser • Kostnad 300:- inkl lunch och eftermiddagsfika / Helt kostnadsfritt för dig upp till 26 år. 
Lär dig allt du behöver för att komma igång och göra snygga filmer för sociala medier eller er webbplats. Vi använder oss av teknik som alla har tillgång till i form av mobilkameror och kostnadsfria programvaror för videoredigering. Klicka här för mer info och anmälan

18/12 ► Dialogträff inför Sportlovet 2020
Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen vill välkomna er till en träff inför kommande Sportlov, 
torsdagen den 23.e januari, kl.18.00, Centralskolans/Folkskolans sammanträdesrum. Klicka här för mer info
 

Senast uppdaterad: 2020-01-07