Dator och föreningsportalen

Föreningsportalen

Föreningsportalen är Bodens kommuns nya bidrags- och bokningssystem. Föreningar loggar in på föreningsportalen för att söka bidrag och boka tider i Bodens kommuns idrottsanläggningar.

Befintlig användare

Föreningar som fyllt i och skickat in Fullmakt till Föreningsportalen kan logga in i portalen och arbeta i systemet. Inloggning görs med mobilt BankID. Inloggning till föreningens "Mina sidor" är knuten till personnummer, så om du är osäker på om du har åtkomst till föreningsportalen kan du i första hand kontakta din förening och be föreningsadministratören se över din behörighet.

Skapa användare

Föreningar som tidigare varit registrerade i Bodens kommuns föreningsregister ska fylla i Fullmakt till Föreningsportalen för att få åtkomst till systemet. Föreningen kan logga in i portalen så fort som fullmakten inkommit till Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen.

Ny användare

Om ni är en ny förening som inte tidigare varit registrerad i Bodens kommuns föreningsregister klickar ni på knappen "Ny förening". Fyll i begärda uppgifter så kontaktar handläggare er så att ni får tillgång till systemet.


Föreningsportal knapp

För frågor om Föreningsportalen kontakta Föreningsservice.

Kontaktpersoner Föreningsservice
nina.uusitalo@boden.se / 0921-624 90
agneta.kemlen@boden.se / 0921-623 13
alf.wennskog@boden.se / 0921-623 18

Ladda ner dokument
Fullmakt till Föreningsportalen
Ladda ner dokument
Informationsbrev om Föreningsp...
Senast uppdaterad: 2019-08-20