Person knyter sko mot parkbänk.

Idrott, motion & träning

I Boden är det nära till idrott, fritid, natur och motion. Vårat rika natur- och friluftsliv ger oss goda möjligheter till såväl bad och fiske som motionsslingor och skidspår. Om vädret gör det lite tråkigt att vara utomhus så är det ingen fara. Med ett flertal idrottsanläggningar så är vädret inget problem oavsett om du vill idrotta eller bada. Ta bara inte med fiskespöt till poolen. 

Jag vill boka en hall eller plan - hur gör jag?

Bokning av kommunens idrottsanläggningar och Boden Arena hänvisas i första hand till vår webbokning. För match-arrangemangsbokning eller för övriga frågor kontakta lokalbokningen bokning@boden.se. I de stora sporthallarna och publika anläggningarna tilldelas tränings och matchtider efter prioriteringsordning. Därför kan vissa  anläggningar periodvis vara spärrade för webbokning på grund av schemaläggning.  

Får vem som helst boka?

Ansvarig förhyrare måste vara minst 18 år. Anläggningarna hyrs ut och upplåts i befintligt skick. Detta kan innebära att hallar och anläggningar har något skiftande kvalitet och funktion beroende på byggnadens eller anläggningens ålder och skick. Det är förhyrarens ansvar att slutligen bedöma att lokal eller anläggning lämpar sig för den verksamhet förhyrningen avser. Varje verksamhet och brukare av lokaler och idrottsanläggningar är skyldig att följa den lokala ordningsföreskriften för Bodens kommuns idrottshallar. 

Gå till webbokningen

https://boden.actorsmartbook.se/ResourceBookingRequest.aspx

Ladda ner dokument
Lokal ordningsföreskrift för B...
Senast uppdaterad: 2021-10-15