Stadsmiljö. Två personer samtalar vid parkbänk.

Marknadsföring & affischering

Om er förening eller organisation planerar ett evenemang så finns det möjlighet att affischera i Bodens kommuns informationskur på Medborgarplatsen. På den här sidan kan du läsa om vad som gäller och hur er förening går tillväga för att affischera i kuren. Här kan du även läsa om vad som gäller vid användning av Bodens platsvarumärke. 

Affischering

Tittskåpet

Storlek på affischer ska vara antingen A4 eller A3 och ska lämnas in för uppsättning i god tid och minst 2 veckor innan evenemangsdatum. Affischer lämnas till Medborgarservice som sedan skickar affischerna vidare till KFU.

Digitala skärmarna

Den digitala skärmen på medborgarplatsen visar information i ett digitalt format för visning mot gågatan och torget. Informationen kommer "rullande" i en spellista i ca 10 sekunder för att sedan byta till nästa bild/affisch. Följande villkor gäller för affischering i de digitala skärmarna:

  • Affischen ska vara av god bildkvalité och smak

  • Tid, datum och eventuell entréavgift till evenemanget ska framgå på affischen

  • Godkända format är PDF och JPG

  • Affischstorlek är 1080x1920 pixlar, men fungerar bra att skicka in A3 eller A4

Affischen skickas till Föreningsservice senast 2 veckor innan evenemangsdatum för att säkerställa att affischen hinner godkännas för publicering på de digitala skärmarna. Skicka affischen till evenemang@boden.se eller till kontaktuppgifterna på den här sidan.

Platsvarumärket 

Varför ska vi hänga ihop? Ett starkt föreningsliv är en del av platsvarumärket, därför vill vi guida er hur ni ska använda platsvarumärkets logotyp på bästa sätt. Ladda ner guide och loggan från den här sidan. 

Ladda ner dokument
Guide till föreningar hur man ...
Ladda ner dokument
Boden_PVM_svart
Ladda ner dokument
BodenPVM_VIT
Senast uppdaterad: 2020-11-10