Registrera dig för driftinformation

Genom att registrera telefonnumret till din mobiltelefon kan du få sms av oss vid driftstörningar eller annan driftinformation.

SMS-tjänst

Bodens kommuns levererar vatten och har hög driftsäkerhet. Men någon enstaka gång händer det att det blir uppehåll i leveransen, antingen för att vi behöver göra underhåll eller för att något går på tok.

Eftersom dessa saker påverkar din vardag i stor grad, är det viktigt för oss att du så snabbt som möjligt får information om eventuella driftstörningar. Därför har vi ett sms-verktyg som vi vid särskilt behov kommer att använda för att nå ut med information till våra kunder. Detta gäller inte bara vatten utan även andra driftstörningar eller information som Bodens kommun vill nå ut med till sina kunder. 

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Får du inga aviseringar? 

Bor du i ett boende som du inte äger själv, till exempel en hyreslägenhet, behöver du registrera din adress via formuläret på den här sidan. Du kan också behöva registrera dig om du har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller äger ett fritidshus i kommunen.

Registrera fler fastigheter i din profil

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Registrera eller avregistrera adress, telefonnummer eller e-post

Senast uppdaterad: 2024-02-06