Fakturor från kommunen

Fel förfallodatum på faktura avseende hyra:

Faktura avseende hyra har skickats ut med ett tryckfel. Fakturan har ett felaktigt förfallodatum 20200731, det rätta förfallodatumet är 20200831.

Du som har e-faktura, kan ändra fakturans förfallodatum på din internetbank innan betalning. Du som har autogiro, observera att ingen autogirodragning kommer att ske utan vi ber er att betala in manuellt, alla uppgifter om betalning finner ni på fakturan.

Vi ber om ursäkt för det inträffade!
Om ni har frågor gällande detta, kontakta oss på ekonomikontoret 0921-62128 eller 0921-62159, faktura@boden.se

Autogiro

Betalning via autogiro är enkelt och tidsbesparande och innebär att betalning sker automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Allt du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt bankkonto senast dagen före förfallodagen. Du får fakturan på samma sätt som tidigare, på papper eller i din Internetbank. Det är kostnadsfritt att ansluta sig till autogiro.

För att börja med autogirobetalningar måste vi ha ditt medgivande. För autogirobetalning på fakturor avseende Vatten & renhållning skickar du ditt medgivande direkt via din internetbank. För övriga fakturor från Bodens kommun måste vi få ditt medgivande via medgivandeblankett, som bifogad på denna sida. Medgivandeblankett kan fyllas i direkt på skärmen eller beställas hos Medborgarservice, se kontaktuppgifter på denna sida. Ifylld blankett skickas sedan till Bodens kommun, Ekonomikontoret, 961 86 Boden. 

Du kan när som helt återkalla ditt medgivande, ta då kontakt med din bank. 

E-faktura

Du kan få fakturor från Bodens kommun direkt till din Internetbank i stället för på papper. I Internetbanken kan du titta på fakturan och på ett enkelt och smidigt sätt betala. All betalinformation är då färdigt ifylld, vilket förenklar din betalning. Det kostar inget extra att ta mot fakturor i Internetbanken. Anmälan gör du direkt i din internetbank.

Ladda ner dokument
Medgivande - autogiro
Senast uppdaterad: 2020-11-10