Dator och föreningsportalen

Föreningsportalen

Den 28 januari 2019 lanseras Bodens kommuns föreningsportal. Föreningsportalen är en samlad plats för alla de funktioner och tjänster som Bodens kommun erbjuder föreningar i Boden. Under december månad skickas informationsbrev ut till föreningar i Boden.

Föreningsportalens syfte är att förenkla föreningarnas administration i form av att bidragsansökningar, lokal- och hallbokningar och närvaroregistrering, bland annat, finns att hitta på ett och samma ställe. Föreningen kommer ha en egen föreningssida “Mina sidor” varifrån de kan uppdatera sina kontaktuppgifter, skicka in bidragsansökningar, lämna in redovisningar och mycket mer. För att få åtkomst till Föreningsportalen, som öppnas den 28 januari, måste föreningens styrelse utse och godkänna 1-2 personer till föreningsadministratörer. Dessa två kommer ha fullständig behörighet till de tjänster som erbjuds i föreningsportalen. Anmälan av föreningsadministratörer görs genom ifyllande av en fullmaktsblankett. Denna finns att ladda ned på www.boden.se/foreningar och finns även att hitta som bilaga, tillsammans med informationsbladet, längre ner på denna sida.

När Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen fått in fullmakten så får respektive föreningsadministratör inloggningsuppgifter. För att logga in i föreningsportalen krävs mobilt BankID. Föreningsservice kommer anordna DROP-IN tillfällen där föreningsservice är på plats för att visa hur sidan fungerar och svarar på eventuella frågor. Drop-in tillfällena är inte obligatoriska, utan deltagande är frivilligt för samtliga föreningar och organisationer i Boden.

Datum för drop-in
29 januari kl. 17-19
5 februari kl. 17-19
26 februari kl. 17-19
5 mars kl. 17-19
Plats: Centralskolans sammanträdesrum, plan 3 Kungsgatan 41, 961 86, Boden

För frågor om Föreningsportalen kontakta Föreningsservice.

Kontaktpersoner Föreningsservice
nina.uusitalo@boden.se / 0921-624 90
agneta.kemlen@boden.se / 0921-623 13
alf.wennskog@boden.se / 0921-623 18

Föreningsservice
Kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen

Ladda ner dokument
Informationsbrev om Föreningsp...
Ladda ner dokument
Fullmakt till Föreningsportalen
Ladda ner dokument
Drop-in tillfällen Föreningspo...
Senast uppdaterad: 2019-02-19