Man i mönstrad skjorta ler inne på ett äventyrsbad.

Peter Wallin ny chef på Nordpoolen

Peter Wallin, känd för många som tidigare chef för Bodens Camping och Bad, är tillbaka i Boden och blir ny enhetschef på Nordpoolen.

Peter har de senaste fyra åren jobbat inom branschorganisationen Svensk camping. Han tillträder det nya jobbet som enhetschef för Nordpoolen vid årsskiftet.

– Det är fantastiskt. Det har varit en otroligt härlig resa jag gjort de sista fyra åren, där jag jobbat med många turistanläggningar runtom i hela Sverige - framförallt i Norrland - men att få komma hem till Boden är ju alltid det bästa, säger Peter Wallin.

Trots att de flesta känner igen Peter från campingen så blir det inte första gången han jobbar på Nordpoolen – han fanns med redan från starten 1995 och jobbade då med marknadsföring och försäljning.
– Det viktiga för mig är att få med mig personalen och att vi drar åt samma håll, och tillsammans tar fram både idéer, mål och aktiviteter som vi ska göra i den här anläggningen. Nordpoolen ska givetvis vara en fantastisk arbetsplats, vi ska se till att de som arbetar här trivs och att folk vill komma och jobba här.

Kommer du att hoppas på regn istället för sol sommartid nu?
–Nej, nej, jag hoppas ju på fantastiskt väder! Men visst, någon gång får det gärna vara regn så vi får känna av de här dagarna när vi har tusen besökare på Nordpoolen. Och Nordpoolen ska fyllas med aktiviteter för att vi ska se till att våra turister trivs i Boden och på Nordpoolen när de kommer hit på sommaren, säger Peter Wallin.

Senast uppdaterad: 2018-10-22