Dansande barn i regnbågsfärgade enhörningskläder på scen i snöfall.

Dansverksamheten blir kvar i Boden

Dansföreningen Dance Direction Association kommer att fortsätta bedriva dansverksamhet i Boden. Detta tack vare fastighetsbolaget Pionjären som kliver in som huvudsponsor. 

I sommar flyttar föreningen in i nya anpassade lokaler på Kårbacken. 

– Vi är så glada för vårt nya avtal som betyder att vi nu kan fortsätta erbjuda alla dansintresserade barn och unga, oavsett erfarenhet och ambitionsnivå en inspirerande och givande dansverksamhet, säger föreningens ordförande Karin Lantto. 

Hon vill även rikta ett stort tack till både Bodens kommun och ägarna i fastighetsbolaget Pionjären som lagt ned både tid och engagemang för att skapa en ny möjlighet för föreningen.  

Jens Fredriksson, styrelseordförande i Pionjären, är nöjd över det nya samarbetet. 

– Vi som nya lokala ägare av fastighetsbolaget har en tydlig ambition att vara en aktör kopplat till Bodens hållbara tillväxt och ökade attraktion. I samarbete med en viktig ideell kraft och kommunen vill vi aktivt bidra till ett mer jämställt och hälsosamt Boden. Vi investerar i framtiden genom att skapa förutsättningar för ett stort antal ungdomar, i huvudsak tjejers sociala gemenskap och personliga utveckling. 

Föreningens verksamhet består av danskurser, workshops, elevshower, uppvisningar, läger, tävling samt arrangera dansevenemang. 

Senast uppdaterad: 2019-12-17