Vy från maskin och entreprenadmässan Load up North på Boden Arena.

Möt Boden på Load Up North i augusti 2023

Den 24-26 augusti arrangeras mässan Load Up North på Boden Energi Arena. I Bodens kommuns generösa monter får du en smak av Boden både från servering, utställare och scen.

Load up North är en mötesplats för norra Sveriges stora entreprenadbransch. Fokus är på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad. På mässan finns också en kunskapsdel med intressanta föreläsare och aktuella teman och platser för goda affärer och nätverkande.

För att skapa rätt dynamik och affärsmöjligheter är mässan indelad i fem attraktiva branschområden:

  • Entreprenadmaskiner
  • Transport
  • Väg och anläggning
  • Jord och skog
  • Rekrytering

Kom till Bodens monter

Bodens kommun deltar med mässans största monter där vi rymmer både servering, en mötesplats där du som besökare kan mingla och umgås med oss och andra besökare, och en scen. På scenen kommer vi att köra program alla tre eftermiddagarna med koppling till samhällsomställningens möjligheter som skapas för entreprenadbranschen och många andra här i Boden nu.

Dialoger på scenen

På scenen får du bland annat höra några av H2 Green Steels stora underleverantörer berätta, och H2 Green Steel själva såklart. Men också vår näringslivschef, inflyttningsservice, kompetensförsörjningsteamet, Invest in Norrbotten, forskare inom nya områden som växer här i norr och andra intressanta röster. Det kommer också finnas möjlighet för publiken att ställa egna frågor.

Senast uppdaterad: 2024-01-03