En dator som visar hemsidan visitboden.se.

Ny hemsida för destinationen Boden

Nu är den live – den nya hemsidan för destinationen Boden. På visitboden.se lyfts utbud och inspiration för både bodensare och besökare. Genom detta är ambitionen även att få fler att flytta till kommunen. – Det bästa är att allt är samlat på en plattform, säger Rickard Lundkvist, turistcenteransvarig.

Hemsidan är ett gemensamt skyltfönster för handel, besöksnäring och det som händer i Boden. Här hittar du shopping, boende, restauranger och upplevelser. På visitboden.se finns också den gemensamma evenemangskalendern för Boden.
Genom ett planeringsverktyg kan besökaren enkelt spara favoriter och skapa en plan för vistelsen i Boden – som kan sparas ner och skrivas ut.

Rickard Lundkvist, turistcenteransvarig, och Lena Remahl, centrumutvecklare, har båda varit med i arbetet med den nya hemsidan. Vad är då det bästa med visitboden.se?
– Att allt är samlat på en plattform. Besökaren hittar allt från boende till shopping på samma sida och att man dessutom kan planera sin semester med semesterplaneraren, säger Rickard Lundkvist.
– Och att man kan få information på både svenska och engelska, säger Lena Remahl.

Vill du också veta mer om vad som finns att uppleva i Boden? Du hittar visitboden.se genom att klicka på fliken Besökare här i menyn. 

Senast uppdaterad: 2023-09-22