Elev som räknar matte från en bok under en lektion.

Utbilda dig till lärare och bli en nyckelspelare i elevernas framtid

Vill du vara en viktig del av samhällets framtid och påverka ungas förmågor? Då är det dags att överväga att utbilda dig till lärare och bli en del av Bodens kommun.

Att vara lärare ger dig möjlighet att arbeta med elever, forma deras framtid och vara en viktig del av deras utbildning. Det är ett roligt och varierande yrke där du får möjlighet att motivera och hjälpa elever att övervinna utmaningar och klara av skolan. 

– En av anledningarna till att jag valde läraryrket var möjligheten att arbeta med elever, särskilt de som hade svårt att ta sig igenom skolan. Att kunna motivera och hjälpa dem att lyckas är otroligt givande. Det är därför jag fortsatte min utbildning och blev mellanstadielärare, säger Daniel Öman.

Som lärare i Bodens kommun kommer du också att vara en del av ett nätverk av engagerade och passionerade kollegor. Du får möjlighet att dela erfarenheter, utbyta kunskap och dra nytta av gemenskapen för att bli en ännu bättre inom ditt yrke.

–  Bodens kommun är en trygg och bra arbetsgivare och redan under min första praktik insåg jag att det är här jag vill vara, säger grundskollärare Paula Skåreby. 

Är du redo att göra en positiv inverkan, och vara en del av något större med en meningsfull och givande karriär, överväg att utbilda dig till lärare och jobba åt Bodens kommun. Tillsammans kan vi forma framtidens ledare, inspirera nästa generation och göra skillnad på riktigt!

 

Senast uppdaterad: 2023-05-30