Hållbarhetsveckan 2023 föreläsning Helena Hed

Välkommen på en föreläsning med Helena Hed ”Så bygger vi hållbart” på Hållbarhetsveckan.

Helena Hed, VD och Koncernchef på PE Teknik & Arkitektur kommer hem till Boden under Hållbarhetsveckan 2023. Den 25/5 kl. 12:00 är Helena på plats i Saga, folkets hus och berättar om hur vi tillsammans kan bygga ett tryggt och hållbart samhäll

Helena Hed är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad och har över 20 års erfarenhet inom branschen. Helena är född, uppvuxen och bor i Boden och har ett stort hjärta för hållbarhet och utveckling. Sedan december 2020 är hon VD och koncernchef på PE Teknik & Arkitektur. Företagets fokus ligger på byggnader och närmiljö, där ingenjörer, arkitekter och specialister samverkar för att skapa hållbara, innovativa, smarta och trygga samhällen och städer.

Behovet av en snabb omställning är stort och förändringstakten är hög. PEs vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.

”Hållbarhetsfrågan ligger högst upp på agendan för mig och PE. Vi har nyligen antagit nya högt uppsatta hållbarhetsmål. I kombination med våra finansiella mål säkerställer de att PE styr mot en långsiktigt hållbar och lönsam tillväxt. De innebär också att vi, tillsammans med kunder och partners, aktivt bidrar till Agenda 2030. För oss och för våra kunder är det avgörande att vi bidrar till samhällets klimatomställning. Vi vill skapa en bra livsmiljö för oss och för framtida generationer.”

Begränsat antal platser, anmäl dig till föreläsningen här (anmälan är stängd). 

 

Bodens hållbarhetsvecka arrangeras av Bodens kommun, Bodens Energi och Boden Business Park. Vi vill skapa ett ökat engagemang, bygga kunskap och insikter om hållbarhet och framtidens samhälle. Vi vill också bygga och förstärka relationer mellan de gröna industriella satsningarna och de lokala krafterna i Boden och övriga regionen.

Programmet innehåller bland annat detta:

  • Föreläsningar om skogsbruk, byggande, H2 Green Steel, klimat, livsmedel, arbetsmiljö, vätgas, transporter och energi – allt med hållbarhet som tema
  • Bakluckeloppis, cirkulär handel och leksaksbytardag
  • Tävling: Cykla och vinn en cykel
  • Självservice dygnet runt på ÅVC
  • Rabatt och tävlingar i lokaltrafiken
  • Öppet hus i Växthuset, i Värmeverket, på nya återbruksmarknaden på Kårbacken och på SAVO
Senast uppdaterad: 2024-01-09