En man står intill en stor grön pistmaskin.

Tack till alla som bidragit till SM-veckan!

Många medarbetare i Bodens kommunen har tillsammans med arrangörer, funktionärer, volontärer och föreningar, bidragit till genomförandet av SM-veckan Luleå/Boden 2024. Era gemensamma insatser har verkligen skapat en minnesvärd vecka för oss alla! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla fantastiska medarbetare i Bodens kommun som, tillsammans med arrangörer, funktionärer, volontärer och föreningar, har gjort genomförandet av SM-veckan Luleå/Boden 2024 möjligt.

Bilderna visar några av våra medarbetare som vi lyckades fotografera i vimlet under veckan.

Medarbetare SM-veckanTrafikenheten hjälper till med logistiken och planeringen av gratisbussarna för besökare till och från Pagla skidstadion.

Medarbetare SM-veckanMikael Holmström och Rasmus Skiddi från Kultur-, fritids- och ungdomsavdelningen sköter och drar skidspåren inför tävlingarna på Pagla skidstadion.

Medarbetare SM-veckanCafé 2:an och Café 12:an sköter pressfiket på Pagla skidstadion. Emma Forsberg, Madelene Lidberg och Ronny Bergman bemannar fiket under torsdagen och SM-veckans andra dag.

Medarbetare SM-veckanAlf Wennskog, samordnare Effektiv Samverkan för Trygghet, är säkerhetsansvarig under SM-veckan.

Medarbetare SM-veckanAnna Bergström från kommunikationsenheten, bemannar presscenter på Pagla skidstadion.

Medarbetare SM-veckanVedservice är vedvärdar, tänder eldar och ser till att alla har ved vid grillplatserna på Pagla skidstadion

Medarbetare SM-veckanGabriella Snell, byggprojektledare Samhällsbyggnadsförvaltningen, är logistikansvarig under SM-veckan och roddar både mobiltelefon och komradio på samma gång: "Det är mycket nu!"

Ett varmt tack till ALLA som arbetade bakom kulisserna och gjorde denna händelserika vecka möjlig! 

Senast uppdaterad: 2024-04-03