Tillståndsguide

I denna tillståndsguide har vi samlat aktuella tillstånd inom olika branscher. Detta för att underlätta för dig som företagare.

Välj bransch för att läsa mer om några av de tillstånd som är relevanta för just dig.

Färgbanner - handel

Butik och handel

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta butik, kiosk eller annan verksamhet inom exempelvis daglig­varor, gatuförsäljning eller tobaksvaror.
 

Färgbanner - industri

Bygg och industri

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta verksamhet inom exempelvis bygg, industri, entre­prenad och verkstad.
 

Färgbanner - lantbruk djurhållning

Djurhållning och lantbruk

Här hittar du som ska starta eller som driver verksamhet inom djurhållning och lantbruk, tillstånd och regler som berör dig.
 

Färgbanner - evenemang

Evenemang och sport

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som är arrangör av olika typer av evenemang och offentliga tillställningar.
 

Färgbanner - hotell restaurang

Hotell och restaurang

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta exempelvis café, restaurang, bar eller hotell.
 

Färgbanner - trafik

Mark och trafik

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta verksamhet inom mark och trafik.
 

Färgbanner - skola omsorg

Skola och omsorg

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta förskola, skola, hemtjänst, daglig verksamhet eller äldreomsorg.
 

Färgbanner - skönhet behandling

Skönhet och hygieniska behandlingar

Här finns information om några av de tillstånd som kan vara aktuella för dig som driver eller ska starta verksamhet in exempelvis frisering, akupunktur, fotvård, hudvård, spa, tatuering eller piercing.
 

 

Senast uppdaterad: 2023-12-19