En kvinna lämnar över en trave med ved i famnen på en man.

Arbete och sysselsättning

Välkommen till de arbetsplatser inom Bodens kommun där du som har fått ett beslut om daglig verksamhet eller sysselsättning kan arbeta.

Våra arbetsplatser finns på ett flertal ställen i Bodens kommun. För närvarande har vi elva olika att välja bland för att kunna matcha dina intressen och förmågor på ett så bra sätt som möjligt. Arbetsuppgifterna är så lika ett vanligt arbete som möjligt – på riktigt är viktigt! Du kan även välja att arbeta på fler arbetsplatser än bara en, eller att arbeta ute på ett företag eller i en förening på en så kallad företagsplacering.

Bageriet

Café 2:an

Café 12:an

Fixarna

Förvaltningsservice

Häst- och stallservice

SAVO

Sturejobbet

Tvättservice

Vedservice

Återbruksverkstan

Arbeta med oss


Kom gärna på studiebesök

Om du som enskild person eller anhörig vill komma och titta på våra olika arbetsplatser så går det naturligtvis bra. Ta kontakt med någon av enhetscheferna eller arbetsledarna på Arbete och sysselsättning så gör vi tillsammans med arbetsplatsen en planering för det. 

Är du från en annan verksamhet eller kommun och vill ha en genomgång om hur vi lagt upp arbetet hos oss är du också välkommen att ta kontakt med oss så hittar vi ett upplägg som passar just er.

Kontakt för mer information

Enhetschefer

Arbetsledare

Johan Boström, Område 1
0921-628 15
johan.r.bostrom@boden.se

Christer Lind, Förvaltningsservice
070-531 66 11
christer.lind@boden.se

Susanne Rosenius, Område 2
0921-628 12
susanne.rosenius@boden.se

Inger Stenmark-Fink, Tvättservice
0921-628 59
inger.stenmark-fink@boden.se

Senast uppdaterad: 2024-05-23