Examensmenyer
Boka bord på restaurangen
Examenskväll 7 oktober
Förrätt
Kallrökt lax med äpple och pepparrot serveras i tunnbröd med Kalixlöjrom
Varmrätt
Grillad älgfilé med ugnsrostade rotfrukter och viltsås
Dessert
Hjortron Crème brûlée med åkerbärssorbet
Examenskväll 14 oktober, tema Alice i underlandet
Förrätten
Kantarellsoppa toppad med chiliolja serveras med vitlöksbröd
Varmrätt
Marinerat älginnanlår med hasselbackspotatis och pepparsås toppas med chips på rotfrukter och grönkål
Dessert
Brownie med vitchoklad, espressoglass, riven choklad och mynta
Examenskväll 25 november
Förrätt
Kantarellsoppa med torkat renkött, lingon, grönkålschips och baconbröd med smak av västerbottenost
Varmrätt
Reninnanlår med potatispuré, ugnsbakad rotfruktsblandning, rödvinssås, sötpotatischips, sparris och lingon
Dessert
Browniebitar med hallonsorbet, havreflarn, coulis på hjortron och kanelstekta äpplen
Boka bord på restaurangen