Kvällsmenyer hösten 2020
Kvällsöppet från 18.00, 385:- per person. Boka bord på restaurangen
Kvällsmeny 29 september: Italiensk afton
Förrätt
Bruschetta med tomat, caprese, basilika och parmesan
Varmrätt
Osso buco, potatisgnocchi med bresaola och bönor
Dessert
Hallontiramisu
Kvällsmeny 20 oktober: Fisk och skaldjurskväll
Förrätt
Pilgrimsmusslor med avokadokräm och vinägrett på brynt smör
Varmrätt
Basilikagös med citron, bacon och kantareller med ärtpuré och sparris
Dessert
Salt kolapannacotta med ljuvlig chokladmousse och citrus
Kvällsmeny 11 november
Förrätt
Västerbottenostspaj med Kalixlöjrom, crèmefraiche och rödlök
Varmrätt
Lågtempererad torskrygg med rostade rotfrukter och pepparrotskräm
Dessert
Blåbärssorbet med vaniljpannacotta, rödbetsmaränger och brynt smörkräm
Boka bord på restaurangen