Kvällsmenyer hösten 2020

Kvällsöppet från 18.00, 385:- per person. Boka bord på restaurangen

April 28, Italiensk afton

Förrätt
Kryddostcrème med havtornsgelé och rostad skogssvampsfocaccia.

Mellanrätt
Krämig skaldjurspasta med blandade skaldjur från medelhavet.

Varmrätt
Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne, långbakat rökt fläsk med friterad lök och rödvinssky.

Dessert
Tiramisu och chokladmousse i tre lager med färska bär.

Maj 5

Förrätt
Pepparstekt pilgrimsmussla med vitt chokladskum.

Varmrätt
Helstekt hjortytterfilé med buljongkokt endive, lingon- och lökkompott, svartpepparsky samt potatis- och timjanbakelse.

Dessert
Rosa grapefruktsorbet med Topfensoufflé. Serveras med bärsås.

Maj 14

Förrätt
Lättrimmad halstrad tonfisk med kaprisemulsion och soltorkade tomater

Varmrätt
 Timjansbakad oxfilé och king oyster med pommes Anna och havtornssky 

Dessert 
Pecanpaj med hemmagjord vaniljglass 

Maj 28

Förrätt
Tabascomarinerade räkor med BBQ-sås som toppas med färska örter.

Varmrätt
 Revbensspjäll med en touch av lime, grillad ryggbiff med plommonsås serveras med potatisgalette och örtsmör.

Dessert 
Chokladfondant med salt kolasås.

Boka bord på restaurangen

Senast uppdaterad: 2020-01-28