Kvällsmenyer hösten 2020

Kvällsöppet från 18.00, 385:- per person. Boka bord på restaurangen

 

Kvällsmeny 29 september: Italiensk afton

Förrätt 

Bruschetta med tomat, caprese, basilika och parmesan 

Varmrätt 

Osso buco, potatisgnocchi med bresaola och bönor 

Dessert 

Hallontiramisu 

 

Kvällsmeny 20 oktober: Fisk och skaldjurskväll

Förrätt 

Pilgrimsmusslor med avokadokräm och vinägrett på brynt smör 

Varmrätt 

Basilikagös med citron, bacon och kantareller med ärtpuré och sparris 

Dessert 

Salt kolapannacotta med ljuvlig chokladmousse och citrus 

 

Kvällsmeny 11 november

Förrätt 

Västerbottenostspaj med Kalixlöjrom, crèmefraiche och rödlök 

Varmrätt 

Lågtempererad torskrygg med rostade rotfrukter och pepparrotskräm 

Dessert 

Blåbärssorbet med vaniljpannacotta, rödbetsmaränger och brynt smörkräm  

 

Boka bord på restaurangen

Senast uppdaterad: 2020-11-16